B. Sıbıç, "Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa"," In Halk Gastronomisi II , Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları, 2024, pp.119-127.
Sıbıç, B. Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa". 2024. In Halk Gastronomisi II , Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, 119-127.
Sıbıç, B., (2024). Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa". Halk Gastronomisi II (pp.119-127), Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları.
Sıbıç, BURCU. "Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa"." In Halk Gastronomisi II , 119-127. Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları, 2024
Sıbıç, BURCU. "Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa"." Halk Gastronomisi II , Paradigma Akademi Yayınları, 2024, pp.119-127.
Sıbıç, B. (2024) "Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa"", Halk Gastronomisi II . Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={BURCU SIBIÇ}, chaptertitle={Türk Kültüründeki Yönleriyle Türk Mutfağından "Arpa"}, booktitle={ Halk Gastronomisi II}, publisher={Paradigma Akademi Yayınları}, city={Çanakkale},year={2024} }