A. Topuzoğlu, "Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, pp.253-258, 2007
Topuzoğlu, A. 2007. Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4 , 253-258.
Topuzoğlu, A., (2007). Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, 253-258.
Topuzoğlu, AHMET. "Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, 253-258, 2007
Topuzoğlu, AHMET. "Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, pp.253-258, 2007
Topuzoğlu, A. (2007) . "Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, no.4, pp.253-258.
@article{article, author={AHMET TOPUZOĞLU}, title={Tüketicilerin Gıda Ürünleri ile İlgili Bilgi Düzeyleri ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları}, journal={TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni}, year=2007, pages={253-258} }