B. İ. OMURTAG, "Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler," In Eczacının Başvuru Rehberi , Ankara: Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, 2015, pp.331-334.
OMURTAG, B. İ. Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler. 2015. In Eczacının Başvuru Rehberi , Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, Ankara, 331-334.
OMURTAG, B. İ., (2015). Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler. Eczacının Başvuru Rehberi (pp.331-334), Ankara: Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi.
OMURTAG, BURCU. "Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler." In Eczacının Başvuru Rehberi , 331-334. Ankara: Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, 2015
OMURTAG, BURCU İ. . "Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler." Eczacının Başvuru Rehberi , Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, 2015, pp.331-334.
OMURTAG, B. İ. (2015) "Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler", Eczacının Başvuru Rehberi . Ankara: Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi.
@bookchapter{bookchapter, author ={BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ}, chaptertitle={Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler}, booktitle={ Eczacının Başvuru Rehberi}, publisher={Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi}, city={Ankara},year={2015} }