A. USLU Et Al. , "Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma," Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi , vol.1, pp.189-221, 2002
USLU, A. Et Al. 2002. Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi , vol.1 , 189-221.
USLU, A., CERİTOĞLU, A. B., & KELEMCİ, G., (2002). Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi , vol.1, 189-221.
USLU, AYPAR, AYŞE BAHAR CERİTOĞLU, And GÜLPINAR KELEMCİ. "Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma," Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi , vol.1, 189-221, 2002
USLU, AYPAR Et Al. "Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma." Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi , vol.1, pp.189-221, 2002
USLU, A. CERİTOĞLU, A. B. And KELEMCİ, G. (2002) . "Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma." Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi , vol.1, pp.189-221.
@article{article, author={AYPAR USLU Et Al. }, title={Tüketicilerin Gıda Ürünlerinin Kalitesini Algılamada Dikkate Aldıkları İçsel ve Dışsal Faktörlerin Belirlenmesine Yönelik Bir Pilot Çalışma}, journal={Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Dergisi}, year=2002, pages={189-221} }