S. MURAT HOCAOĞLU Et Al. , "Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, pp.724, 2017
MURAT HOCAOĞLU, S. Et Al. 2017. Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5 , 724.
MURAT HOCAOĞLU, S., Baştürk, İ., Aydöner, C., & GÜRSOY HAKSEVENLER, B. H., (2017). Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, 724.
MURAT HOCAOĞLU, SELDA Et Al. "Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, 724, 2017
MURAT HOCAOĞLU, SELDA M. Et Al. "Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, pp.724, 2017
MURAT HOCAOĞLU, S. Et Al. (2017) . "Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.5, p.724.
@article{article, author={SELDA MURAT HOCAOĞLU Et Al. }, title={Türkiye’deki Zeytinyağı İşletmelerinin Üretim Süreçleri ve Kapasite Kullanımları Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2017, pages={724} }