B. DOKUZ MURAT And Ş. AKTAÇ, "GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ," GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ , vol.1, Trabzon, Turkey, pp.121-132, 2021
DOKUZ MURAT, B. And AKTAÇ, Ş. 2021. GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ. GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ , (Trabzon, Turkey), 121-132.
DOKUZ MURAT, B., & AKTAÇ, Ş., (2021). GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ . GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ (pp.121-132). Trabzon, Turkey
DOKUZ MURAT, BÜŞRA, And ŞULE AKTAÇ. "GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ," GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ, Trabzon, Turkey, 2021
DOKUZ MURAT, BÜŞRA D. And AKTAÇ, ŞULE. "GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ." GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ , Trabzon, Turkey, pp.121-132, 2021
DOKUZ MURAT, B. And AKTAÇ, Ş. (2021) . "GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ." GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ , Trabzon, Turkey, pp.121-132.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BÜŞRA DOKUZ MURAT And author={ŞULE AKTAÇ}, title={GLUTENSİZ FONKSİYONEL BAR ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ}, congress name={GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2021}, pages={121-132} }