K. Kuzucu, "Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay," In Türk Mutfağı , Ankara: Kültür Bakanlığı Yayınları, 2008, pp.243259.
Kuzucu, K. Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay. 2008. In Türk Mutfağı , Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara, 243259.
Kuzucu, K., (2008). Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay. Türk Mutfağı (pp.243259), Ankara: Kültür Bakanlığı Yayınları.
Kuzucu, KEMALETTİN. "Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay." In Türk Mutfağı , 243259. Ankara: Kültür Bakanlığı Yayınları, 2008
Kuzucu, KEMALETTİN. "Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay." Türk Mutfağı , Kültür Bakanlığı Yayınları, 2008, pp.243259.
Kuzucu, K. (2008) "Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay", Türk Mutfağı . Ankara: Kültür Bakanlığı Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={KEMALETTİN KUZUCU}, chaptertitle={Osmanlı İçecek Kültüründe Yeni Bir Tat Olarak Çay}, booktitle={ Türk Mutfağı}, publisher={Kültür Bakanlığı Yayınları}, city={Ankara},year={2008} }